Személyes Life-Coaching nőknek a válás utáni újrakezdésnél

Új életet kezdeni 
válás után?

Elengedni a közös álmokat, terveket, elölről kezdeni sok mindent, miközben egyéb területeken úgy kell folytatnod, mintha semmi sem történt volna?

Amikor kimondtad az igent, nem erről volt szó!

Egy dolog biztos: nem azért mentél férjhez, mert el akartál válni. Meg sem fordult a fejedben akkor, hogy ez veled is megtörténhet. Azt gondoltad, hogy TI lesztek az a pár, akik együtt öregszetek meg boldogan és békességben. És ez így volt jól.

Most pedig azt kérdezed: Hogy a fenébe történt mégis ez velem? Hát én nem ezt akartam! Na és most mit csináljak? Hogyan tovább? Erre nem készültem fel!

Újratervezés EGYEDÜL?

Hidd el, erre senki nincs felkészülve, mert erre nem is lehet felkészülni. Kétségbe vagy esve, fogalmad sincs hogyan tudod jól csinálni. Belemenekülsz a sok tennivalóba, amik segítenek túlélni a napokat.

Dolgozol, rohansz, intézed a gyerekek dolgait - ha vannak - robot üzemmódban teszed a dolgod. Igyekszel jó képet mutatni, mosolyt ragasztasz az arcodra, erősnek mutatkozol és biztatod magad, hogy erős vagy, kibírsz mindent. Menni fog, hajrá - mondogatod magadnak.

De az egyedül töltött esték, amikor minden elcsendesedik körülötted, pokolian nehezek. Ilyenkor hármasban maradsz a könnyeiddel és lelki fájdalmaddal. Együtt vagytok és baromira nehéz. Beugrik néha váratlan vendégként a kétségbeesés, amitől úgy érzed, annyira nehéz mindenhol helytállni és talán nem is leszel képes rá.

És mi lesz veled? Veled ki foglalkozik? Hogyan tudnál már tényleg megnyugodni és továbblépni? Mindenki csak vigasztal, bátorít, de már baromira unod a lesajnált nő szerepét. A sok baráti jótanács nagyon jó, de valójában nem segít. Persze, hogy nem, hiszen a nehézségeken neked kell keresztülmenned és csak te tudod, mi segítene.

lenne, ha valaki segítene minden kérdésre megtalálni a választ?

Új és ismeretlen utakon kell továbbmenned. Sok mindent másképp kell csinálnod, mint eddig megszoktad. Nem lesz könnyű, de majd meglátod, utólag közel sem lesz annyira borzalmas, mint most gondolod.

Kell egy jó terv!

Kik a legnagyobb ellenségeid?

Mi a legfontosabb, amit tenned kell? 

Rendezni a gondolataid és megtalálni a belső békéd

Mégis hogyan?

Abbahagyni az önsajnálatot, a vádaskodást, önmagad és mások hibáztatását.
Meg kell találnod, mi a saját felelősséged a válásban és mi a másiké.
Kiért és miért tartozol felelősséggel, és mi az, amiért nem

AZ 5 LEGFONTOSABB LÉPÉS
segít neked a megoldásban

Nem olyan könnyű minden kérdésben meglépni ezt az öt lépcsőfokot.

Erőből nem lehet haladni, türelmesnek kell lenni! 

A szívnek nem tudsz parancsolni, hogy igyekezzen már egy kicsit jobban.    
Tudatosan tenned kell érte minden nap! Előbb utóbb minden a helyére kerül és rend lesz. Az meg nyugalom. Az meg jó...

Alkalmazd rendszeresen ezt az öt lépcsőfokot  és csodás változásokat hoz az életedbe. 

Mi történik, ha nem foglalkozol magaddal?

Ha nem teszed helyre rendesen a történteket, lelki sebeid sosem gyógyulnak be. 
Legbelül állandósul a feszültség és az elkeseredettség érzése, türelmetlen, fáradt és szomorú leszel.

Ha nem bocsátasz meg mindenkinek, a harag és gyűlölet csak fokozódik, ami idővel betegségeket okoz. Megutálod a férfiakat, sosem lesz normális párkapcsolatod.

Örülnél, ha nem kéne mindezt egyedül csinálnod?

Akkor ez a lehetőség neked szól!
SZEMÉLYES
LIFE-COACHING
ELVÁLT NŐKNEK

Személyre szabott szakmai segítség nőknek
a válás utáni újrakezdésben 

A válás utáni állapot olyan, mint amikor betörtek hozzád, feldúlták a lakásodat és először ráeszmélsz erre. Óriási a káosz! Nem tudod, mi tűnt el, mi az ami tönkre ment, fogalmad sincs, hol kezd a rendrakást vagy egyáltalán: mit kell tenned?

Az első lépés a lelkedben történt betörés és felfordulás után, hogy nekiállsz rendet rakni. Felméred a valós károkat, és elindítod a szükséges folyamatokat.

Megnyugtató, ha ilyenkor van valaki mellettünk, aki tudja mit kell tenni ebben a helyzetben és van kivel megbeszélni a történteket.

"Minden nap mosolygok!"

"Gábor segített abban, hogy meg tudjak bocsájtani a volt férjemnek a sok sérelemért, és fájdalomért, amit annak idején nekem okozott. Annyira sikerült, hogy kb. 2 hónappal később megköszöntem a volt férjemnek, hogy otthagyott és így lehetőségem nyílt arra, hogy új, boldogabb életet élhessek!!! Megtanultam szeretni magamat és nagyon de nagyon sok kapu kinyílt előttem szép lassan….. Most van egy teljes életem, minden nap mosolygok, eszméletlenül jól érzem magam! Hálásan köszönöm Gábornak! "

Mezei Kriszti (50)
John Doe UI / UX tervező

Kinek szól ez a lehetőség?

Azoknak, akik...

Hajlandóak szembenézni saját hibáikkal is,

Készek tenni a boldogságukért,

Mernek szakmai segítséget kérni,

Hisznek abban, hogy a válással nincs vége a boldogságnak​.

Ez a lehetőség azoknak az elvált nőknek szól, akik nem adják fel! 

Milyen előnyökkel jár a
Sz
emélyes Life-Coaching?

Személyes segítés
Élőben, szemtől szemben, kizárólag veled foglalkozom. Ha van egy személyes segítőd, könnyebben tudsz haladni, mert van, aki támogat, aki segít a nehézségekkel megbirkózni. Nem kell osztoznod például egy csoport tagjaival a figyelmen, időn, támogatáson.

Személyre szabott
Olyan megoldásokat keresünk, amik számodra a legjobbak. Nem lesznek általános "megoldási receptek". Azt kapod, amire neked van szükséged.

Megoldásközpontú és lényegretörő 
Utálom a lényegtelen, sehová nem vezető beszélgetéseket. Gondolom, te sem ezért szeretnél fizetni. A megoldásra koncentrálunk, a lényeggel foglalkozunk: veled és a céljaiddal.

Különleges gyakorlatok 
Sokszor szórakozásnak tűnik majd az együtt töltött idő, de a célját minden alkalommal eléri. Nem kell állandóan a véres komolyság. Jókedvűen is lehet ezt csinálni.

Különleges helyszíneken 
Lehet, hogy néha elmegyünk egy múzeumba, képcsarnokba, vagy sétálunk. Inspiráló környezetben vagy különleges helyeken teljesen új gondolataid születnek. Persze a helyszín alaposan van kiválasztva, Neked segít új látásmódot kipróbálni.

Férfi szemmel a női dolgokról őszintén 
Nagyon sokat segít, ha tudod, hogyan gondolkodik ugyan arról a dologról egy férfi.

Milyen eredményre
számíthatsz?

Megszabadulsz a bénító
érzésektől és gondolatoktól. 

Reálisan fogod látni
a problémáid és a helyzeted.


Tudni fogod, mit kell tenned,
hogy újra megtaláld a helyed
és boldogságod az életedben. 

Árak és részletek 

Rugalmas időbeosztás
Hétköznap vagy hétvégén, napközben vagy este is, hogy könnyedén beilleszthető legyen az életedbe.

Belvárosi helyszín
Könnyedén megközelíthető. Nyugati térnél

70-90 perc/alkalom
Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a dolgok mélyére hatoljunk és eredményeket érjünk el.

Hetente egy találkozó

Összesen maximum 6 alkalommal

Nyugodt lehetsz, hogy nem kell évekig hozzám járnod. Az elején tudni fogod, meddig tart és mennyibe kerül majd az egész.

8000 Ft/alkalom

NEM HISZEL NEKEM? Megértelek! 
Higgy azoknak, akiknek van
tapasztalata!

John Doe UI / UX tervező

"Rengeteg önbizalmat ad!"

"Gáborral nyugodt, tartalmas beszélgetéseket folytattam. Olyan gondolatokat ébresztett bennem, amelyek más megvilágításba helyezték élethelyzetemet, így jobban ráláttam a nehézségekre, vagy éppen arra, hogy csak én gondolok nehéznek egy megoldandó feladatot. Rengeteget segített már nagyon régóta foglalkoztató lelki problémák elengedésében, megoldásában! Mindig vártam Gáborral a találkozást, rengeteg önbizalmat ad! Köszönöm a sok segítséget!!! "

Papp Zsuzsi (43)

"Felülmúlta a várakozásaimat..."

"Gábort egy hihetetlen pozitív kisugárzású, őszinte, egyenes, vonzó személyiségnek tartom. Amit tőle kaptam és tanultam az alatt az öt alkalom alatt amíg nála voltam, bőven meghaladta és felülmúlta a várakozásaimat. Gábor, játékos gyakorlataival, útmutatásával, olykor kemény, de hatásos szavaival elérte, hogy nézzek végre mélyen magamba és a rossz, negatív dolgokat engedjem el az életemből, mert az már rég nem engem szolgál, sőt visszahúz." 

Barna Bea (35)
John Doe UI / UX tervező
John Doe UI / UX tervező

"Önálló, teljes értékű ember vagyok!"

Gábor különleges segítő volt számomra, mert szinte azonnal megéreztem benne a jó szándékot, a segíteni akarást. Az első akadályok leküzdése után érezhetően elindult az érdemi munka, ami számomra egészen elképesztő eredményeket hozott. Az eddig nehéznek tűnő élethelyzeteket megtanultam kezelni, és ami számomra az igazi örömöt jelentette, megtanultam kiállni saját magamért. 

Kovács Bogi (37)

Vannak még kérdéseid?
Nem tudod eldönteni, hogy neked való-e?

SZEREZZ SAJÁT TAPASZTALATOT KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL

INGYENES 40 PERCES
SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ


Jelentkezz és kérj időpontot!
Tapasztald meg a a Life-Coaching módszerét!
Ismerj meg személyesen!
Tedd fel kérdéseid!
Tegyél önmagadért!

Deli Gábor
A nők segítője
a válás utáni újrakezdésben

Ki lesz a segítőd?

Deli Gábor vagyok. Én leszek a segítőd a válás utáni újrakezdésben.
Miért én? - kérdezheted. Azt hiszem, az élet akarta, hogy ezen a területen segítsek. Végeztem egy visszatekintést 2016-ban az eddigi Life-Coaching ügyfeleimről, ami meglepő eredményt hozott. Azt tapasztaltam, hogy 90%-uk nő volt és majdnem mindegyikük problémáját a válás okozta feszültségek, kétségek és nehézségek okozták, amiket eredményesen oldottunk meg. Biztos azért van így, mert a saját életemben sokszor kellett újra kezdenem mindent, vagyis ebben komoly tapasztalatom van. 
Úgy döntöttem, elfogadom ezt az utat és szakértővé válok a témában. Célom, hogy hatékony és professzionális segítője legyek a válás utáni újrakezdésben a hozzám forduló hölgyeknek. Folyton kutatom a témát és újabbnál újabb módszereket dolgozok ki, melyekkel segíthetek. Tudásom és tapasztalataim felhasználva segítek neked is, ha hozzám fordulsz. Várlak szeretettel. 

Lap tetejére