NL​P-Coaching

A változás könnyed módja

A Life-Coaching kiváló lehetőség, hogy kihozd magadból, amire vágysz.
Személyes támogatással gyorsabban és eredményesebben éred el céljaidat. 
A Life-Coaching személyre szabott és célirányos, mert csak azzal foglalkozunk, ami neked kell!

2-féle Coaching lehetőség közül választhatsz. Olvasd el, melyik a neked való.

Life-Coaching 
Ismerd meg önmagad és vedd kezedbe az irányítást


Ilyenkor a saját, belső rendszered szerint a gondolataid, érzéseid a megfelelő helyre tesszük, rendet csinálunk a fejedben, lelkedben, így harmónia és nyugalom lesz benned.

Mikor érdemes Life-Coachingra  jelentkezned?

akkor, ha...

Összekuszálódtak a gondolataid, össze vagy zavarodva és szeretnél tisztán látni, rendezni gondolataid.

Van egy konkrét célod, aminek az eléréséhez szeretnél szakmai támogatással, tudatosan felkészülni. Legyen az egy prezentáció, állás- interjú, vagy akár egy fontos megbeszélés.

Szeretnél elérhető célokat kitűzni magad elé, és az eléréséhez vezető utat,  tennivalókat pontosan megtervezni, de nem tudod hogyan kell ezt helyesen tenned.

Komoly döntés előtt állsz, de bizonytalan vagy és szeretnéd a számodra legjobb döntést meghozni.

Konfliktusok vannak az életedben és nem tudod hogyan old meg, szüntesd meg azokat.

Növelni akarod önbizalmad, önértékelésed, szeretnéd jobban megismerni önmagad.

Egy  coaching alkalom 60 percig tart. 

Egy alkalom ára: 8.000.- Forint

NLP mester-coaching
A változás művészete, mély belső átalakulás


Ilyenkor új rendszert alakítunk ki, hogy minden gondolat és érzés helyet kapjon, mert a régi, rendszerben nincs mindegyiknek hely. Ez okozza a nehéz, régóta fennálló és eddig megoldatlan problémákat az életedben.

Mikor érdemes NLP-Coachingra jelentkezned?  

akkor, ha...

Komoly, mélyre ható változásokat szeretnél elérni önmagadban, a viselkedésedben, reakcióidban, hozzáállásodban, kommunikációdban vagy emberi kapcsolataidban.

Nehéz, fájdalmas, akár régóta fennálló lelki problémák gyötörnek és szeretnél végre örökre elbúcsúzni tőlük.

Régi sérelmektől, bántásoktól szeretnél megszabadulni.

Fóbiáktól, félelmektől, negatív gondolatoktól szenvedsz.

Rossz emlékeidhez kapcsolódó fájdalmaid, negatív érzelmeid szeretnéd megszüntetni és továbblépni.

Túl sokat foglalkozol a múltaddal, általában szomorú vagy és szeretnél pozitívan a jövő felé fordulni

Egy  coaching alkalom 90 - 120 percig tart. 

Egy alkalom ára: 9500.- Forint

Minden nap mosolygok... :)

Megtanultam szeretni magamat és nagyon de nagyon sok kapu kinyílt előttem! Most van egy teljes életem, minden nap mosolygok, eszméletlenül jól érzem magam! Hálásan köszönöm Gábornak!

Mezei Kriszti  //  Aszisztens

Felülmúlta a várakozásaimat...

Amit Gábortól kaptam és tanultam az alatt az öt alkalom alatt amíg nála voltam, bőven meghaladta és felülmúlta a várakozásaimat. Gábor elérte, hogy nézzek végre mélyen magamba és a rossz, negatív dolgokat engedjem el az életemből. Azóta nagyon jól érzem magam! Köszönöm Gábor! 

Barna Bea  //  Énekes

Lehetsz jókedvű, energikus és boldog!

Ez kizárólag rajtad áll. Az, ahogyan érzed magad, lehet akár a saját tudatos döntésed is. Ha ismered a módját, akkor könnyedén változtathatsz a benned lévő érzéseken.

Lehetőséged van kedved szerint változtatni belső állapotodon! 

A Coachingban a legfontosabb kérdés: Hová szeretnénk eljutni a jelenlegi helyzetből és milyen lehetőségeink vannak, hogy ezt megtegyük?
A megoldást és az eddig ismeretlen lehetőségeket keressük. Mindig rájövünk, hogy sokkal több választási lehetőségünk van, mint gondoljuk. Elég, ha csak egy kicsit másképp tekintünk egy problémára, máris minden teljesen meg tud változni.

A coaching ülések közben új gondolatokkal, látásmódokkal ismerkedsz meg, amiktől kitágul a gondolkodásod kerete. A nehézséget okozó területeken teljesen megváltoztathatod érzéseid, hozzáállásod a megtörtént eseményekkel kapcsolatban.

Elengedheted a haragot, neheztelést, félelmeket, és helyette elfogadást, szabadságot, bátorságot hozhatsz létre magadban.  

Észre vetted már, hogy sokszor az aprónak tűnő dolgok hatalmas terhet, feladatot jelenthetnek, miközben a komoly terheket könnyen cipeljük? Érdekes igaz? Nem a történteknek van súlyuk, hanem, ahogy rájuk gondolunk, - a saját gondolataink és érzéseink súlya nehezedik ránk. A legnagyobb lelki nehézségeket mi okozzuk magunknak.

Van egy nagyon jó hírem: Ha mi okozzuk, akkor tudunk is rajta változtatni! Ismerd meg saját érzelmeid és önmagad működését, hogy te irányítsd belső állapotaid.  


Itt az ideje változtatni?
Akkor...  

Jelentkezz Life-Coachingra és személyre szabott támogatással alakíthatod át az életed. Lehetőséged van bármikor megtenni. De mikor? Miért ne lehetne most? Mire kéne várnod? Mindig csak a MAI napon teheted meg amit akarsz.

100% GARANCIA


Amennyiben a közös munkánk végén úgy érzed, nem változott benned semmi és nem volt számodra hasznos amit csináltunk, NEM KELL FIZETNED! És ebből nincsen sértődés vagy probléma! Én ezt tényleg komolyan gondolom, hogy ha hozzám valaki azért jön, hogy segítsek a változásban és én nem juttattam közelebb a céljához, akkor nincs miért fizetni. Ez egy erős garancia. Hogy bátorítsalak, nyugodtan és biztonságban érdemes a megtapasztalnod milyen pozitív és izgalmas élmény a Life-Coaching és az NLP. 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Hívj fel az alábbi telefonszámon és egyeztetünk egy időpontot, amikor el tudsz jönni személyesen. Ha kérdésed van, hívjál bátran, örömmel válaszolok. 

Deli Gábor 0630 784 2076

Iroda: 
1047 Budapest, Attila utca 156-158.
Személyes találkozó előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Lap tetejére