Vélemények

Minden nap mosolygok...

Gábor segített abban, hogy meg tudjak bocsájtani a volt férjemnek a sok sérelemért, és fájdalomért, amit annak idején nekem okozott. Annyira sikerült, hogy kb. 2 hónappal később megköszöntem a volt férjemnek, hogy otthagyott és így lehetőségem nyílt arra, hogy új, boldogabb életet élhessek!!! Megtanultam szeretni magamat és nagyon de nagyon sok kapu kinyílt előttem szép lassan….. Most van egy teljes életem, minden nap mosolygok, eszméletlenül jól érzem magam! Hálásan köszönöm Gábornak!

MEZEI KRISZTI

Rengeteg önbizalmat ad...

Gáborral nyugodt, tartalmas beszélgetéseket folytattam. Olyan gondolatokat ébresztett bennem, amelyek más megvilágításba helyezték élethelyzetemet, így jobban ráláttam a nehézségekre, vagy éppen arra, hogy csak én gondolok nehéznek egy megoldandó feladatot. Rengeteget segített már nagyon régóta foglalkoztató lelki problémák elengedésében, megoldásában! Mindig vártam Gáborral a találkozást, rengeteg önbizalmat ad! Köszönöm a sok segítséget!!!

PAPP  ZSUZSI

Felülmúlta a várakozásaimat...

Gábort egy hihetetlen pozitív kisugárzású, őszinte, egyenes, vonzó személyiségnek tartom. Amit tőle kaptam és tanultam az alatt az öt alkalom alatt amíg nála voltam, bőven meghaladta és felülmúlta a várakozásaimat. Gábor, játékos gyakorlataival, útmutatásával, olykor kemény, de hatásos szavaival elérte, hogy nézzek végre mélyen magamba és a rossz, negatív dolgokat engedjem el az életemből, mert az már rég nem engem szolgál, sőt visszahúz."  

BARNA BEA

Önálló, teljes értékű ember vagyok!

Gábor különleges segítő volt számomra, mert szinte azonnal megéreztem benne a jó szándékot, a segíteni akarást. Az első akadályok leküzdése után érezhetően elindult az érdemi munka, ami számomra egészen elképesztő eredményeket hozott. Az eddig nehéznek tűnő élethelyzeteket megtanultam kezelni, és ami számomra az igazi örömöt jelentette, megtanultam kiállni saját magamért. 

KOVÁCS BOGI

Felülmúlta a várakozásaimat...

A közös coaching során Gábor sokat segített azzal, hogy tükröt tartott nekem, felhívta a figyelmem az általam használt szavak jelentésére, segített abban, hogy a negatív berögződéseimet pozitívvá formáljam.
Ennek eredményeként, egy előttem álló fontos feladatra, -amitől nagyon féltem,- felkészülten, pozitív érzelmekkel és gondolatokkal érkeztem, amit bizony mindenki észre is vett azonnal!  

Így nem csak én, hanem a környezetem is egy más emberrel találkozott! 

Gábor segítsége előtt félelmekkel, negatív érzelmekekkel voltam teli, amit észre se vettem magamon...

Örülök, hogy ezt átalakította nyugodtsággá, magabiztossággá!

Nagyon köszönöm!!!! 

DRENCSÁN ANETT


"Amit a fényben láttál, arra a sötétben is emlékszel majd.
Reménységet akarok lopni a szívedbe, ahogyan Prométheusz lopott tüzet az istenektől az embereknek.
Meg akarlak tanítani tüzet gyújtani a bensődben, a gondolkodó szívedben.
Fáklyaként vezet majd a labirintusban..."

Kornis Mihály

Lap tetejére